Hoe Zakelijk Zelfvertrouwen werd geboren…

Jikkie Has Zakelijk ZelfvertrouwenAnderhalf jaar geleden was ik zwanger. We hadden het hartje zien kloppen en we waren dolblij dat nummer 2 er aan zat te komen!

En toen ging het mis… Nuchter als ik ben, wist ik dat het kon gebeuren, dat dit is hoe de natuur werkt.

Maar emotioneel raakte het mij hard. Het is toch een liefde dat niet geboren mocht worden. Het raakte mij ook emotioneel als Business coach. Ik zat niet lekker in mijn vel.

Er waren enorm veel zogenaamde ‘businesscoaches’ bij gekomen, ik had helemaal geen zin om daar tegen te moeten ‘knokken’, ook al is iedereen natuurlijk uniek ;).

Hoe goed ik ook in mijn vak ben; als je niet in jezelf gelooft, doet een ander het ook niet. En toen ik zo midden in mijn bubbel zat, dacht ik: als ik al niet in mij zelf geloof, dan doet een ander dat ook niet.

Zo groeide dit idee verder en verder, totdat ik ineens dacht: ‘Zakelijk Zelfvertrouwen’ dat is het! Alle puzzelstukjes vielen op hun plek: alles wat ik afgelopen 7 jaar heb gedaan, het past bij mijn missie: later als je 85 bent en je kijkt terug, dat je dan trots bent dat je je angsten onder ogen hebt gezien en het toch gedaan hebt. Daar heb je zeker Zakelijk Zelfvertrouwen voor nodig!

En zo is mijn nieuwe kindje ‘Zakelijk Zelfvertrouwen’ geboren. Ik ben helemaal verliefd 🙂

Zakelijk Zelfvertrouwen staat voor wetenschappelijk onderbouwd, voor praktische tips en een kwinkslag. En voor met plezier je dromen realiseren!

Wat is jouw ‘kindje’? En waar zou jij graag méér over willen lezen op het gebied van Zakelijk Zelfvertrouwen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *