Hoi, ik ben Jikkie


Mijn naam komt
0
X voor in Nederland
Ruim
0
Jaar ondernemer
Ondanks
0
belemmerende overtuigingen

Toen ik in 2011 voor mijzelf begon, twijfelde ik enorm aan mijzelf. Ik was van nature geen ondernemer, niemand in mijn omgeving of familie was ondernemer. Naast dat ik ambitieus was, was ik ook bang voor afwijzing en kritiek. Kan ik het wel? Wie ben ik nou? Wie zit er nou op mij wachten? Stel dat ik heel succesvol word, kan ik dat wel aan? Wat als ik faal? En zo ging het maar door... Ik had maar liefst 14(!) belemmerende overtuigingen, waarom het mij niet zou lukken.

En toch ging ik het doen! Omdat ik een missie heb! Omdat later als ik 85 ben en in mijn schommelstoel zit, trots terug wil kijken en mij niet heb laten tegenhouden door allerlei draken, monsters of beren op de weg.

"Zelfvertrouwen is de motor voor het realiseren van je ambities en dromen"

Ondanks mijn 14 belemmerende overtuigingen was ik binnen 1 jaar financieel zelfstandig met mijn bedrijf. Hoe?

Niet door nog meer vakinhoudelijke opleidingen te volgen. Niet door te hopen dat het goed gaat komen, maar door keihard te werken aan mijn mindset en mijn ondernemersvaardigheden.

Zolang jij niet in jezelf gelooft, zolang jij jezelf het niet waard vindt om succesvol te mogen worden, dan gaat het niet lukken.

En soms zijn er momenten dat je hard onderuit gaat. Dat je voor je gevoel volledig vast zit. Ben je voor je gevoel aan het leuren, duwen, trekken en sleuren. Kost het je veel energie om naar buiten te treden, om onderscheidend te zijn en in actie te komen.

En hoe goed je ook in je vak bent… als je niet in jezelf gelooft, doet een ander het ook niet.

Feel the fear and do it anyway

"Overwin je angsten en maak je ambities óók waar"

Voor velen is zelfvertrouwen iets 'vaags'. Een gevoel. Dat je in je zelf moet geloven. Een soort Tsjakka. Niets is minder waar...

Er is jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan. En wat blijkt?

Zelfvertrouwen is prima te trainen! 

Met mijn wetenschappelijke achtergrond, marketing-, NLP- en businesscoach-opleiding help ik je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tools en een vleugje humor om je Zakelijk Zelfvertrouwen verder te vergroten.

Image

Wetenschappelijke inzichten

Vergroot je zelfvertrouwen op basis van wetenschappelijk onderzoek

Praktische handvatten

Concreet en direct toepasbaar in zowel je business, werk als dagelijks leven

Snufje Humor

Er mag gelachen worden! Als je met humor naar jezelf kunt kijken, word alles een stuk gemakkelijker

Hoe wil jij terugkijken als je 85 bent?

Spijt of blij dat je het gedaan hebt?


Met bovenstaande vraag in mijn achterhoofd wil ik terugkijken op mijn leven. Dat later als ik 85 ben, ik mijzelf recht in de ogen aan kan kijken dat ik mij niet heb laten tegenhouden door 'wat zullen anderen denken', 'kan ik dit wel' etc. etc. Dat ik mijn angsten onder ogen heb gezien, moed en lef heb getoond én het toch ben gaan DOEN.

Hoe wil jij terugkijken op je leven? Heb je je dan laten leiden door wat anderen zullen denken? Door je twijfels, je perfectionisme of je angst?

Of ben je trots dat je in actie bent gekomen, dat je de uitdaging aan bent gegaan? Dat je moed hebt getoond? En jezelf overwonnen hebt? Heb jij je doel gerealiseerd ondanks je imperfectie?

Gewoon, omdat jíj dat wilt?

Zeg jij JA tegen jezelf, je ambities en je uitdagingen?

Welkom bij de community!

Ik help je graag je Zakelijk Zelfvertrouwen te vergroten zodat jij ook jouw ambities en dromen kunt waarmaken als ondernemer of in het bedrijfsleven.

Ga jij het avontuur óók aan?


Hoeveel Zakelijk Zelfvertrouwen heb jij?

Meet op basis van wetenschappelijk onderzoek jouw Zakelijk Zelfvertrouwen. Klik op onderstaande button en ontdek hoeveel Zakelijk Zelfvertrouwen jij hebt.

Image