Op zoek naar een inspirerende spreker?


Geef je publiek méér dan inspiratie...!

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker over hoe je in jezelf blijft geloven (ook op de lastige momenten) én met plezier in actie blijft komen? Wil je je deelnemers een boost geven aan hun zakelijk zelfvertrouwen?

Ik geef vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten concrete tips en tools welke direct toepasbaar zijn. Ik doe dit op het snijvlak van cabaret, psychologie en gedragswetenschappen. Met de nodige zelfspot en humor deel ik mijn eigen verhaal, en geef ik de deelnemers aan de hand van wetenschappelijke inzichten een ander perspectief mee, zodat ze vol zakelijk zelfvertrouwen in de actiestand komen.

Deze tips zijn zowel privé als zakelijk zeer waardevol en direct toe te passen!

Bekend van onder andere...

inspirerende spreker
Image
inspirerende spreker
inspirerende spreker
inspirerende spreker
Image
Image
inspirerende spreker
Image

'Komt binnen, raakt & inspireert!'

inspirerende spreker Jikkie Has

"Jikkie hoort op het podium. Ze is er als een vis in het water. Haar frisse aanpak en ‘doe het’- aanpak straalt er van af en samen met humor en eigenheid zal Jikkie de zaal motiveren en uitdagen om meer uit het leven te halen". 

Lisa Portengen - sprekerscoach en regisseur

Dit is alvast wat eerdere deelnemers vonden...!

Image

'Wauw.. wat een geweldige presentatie!'

“De laatste workshop bij Jikkie, wauw.. wat een geweldige presentatie. Echt top! Super uitleg, leuke tools meegekregen en wat een leuke, spontane vrouw is dat! Enorm veel van opgestoken!"


inspirerende spreker Jikkie Has
inspirerende spreker Jikkie Has

'Je doet mij denken aan Brené Brown'

'Ik heb geboeid naar je geluisterd'

 

“Ik heb geboeid naar je geluisterd van het begin tot het einde. Je triggert op een fijne manier het publiek, je hebt een goede opbouw en je straalt veel rust uit, en non-verbaal is het ook erg sterk.”


inspirerende spreker Jikkie Has

“De lezing van Jikkie was top; wat een inspirerende spreker is dat!”Bovenstaande reacties zijn slechts een greep uit de vele mooie woorden die ik heb mogen ontvangen van mensen die eerder hebben deelgenomen aan mijn workshops en lezingen.

En dit is ook precies wie ik ben. Met mijn enthousiasmerende verhaal, met het meedenken en met het geven van praktische tips ga jij na een lezing of workshop weer vol energie aan de slag!

Boek mij als spreker en krijg...


Inspiratie

Concrete tips & stappen

Humor & Impact

Empowering

Energie

Niks geen saaie powerpoint-presentaties, maar met de nodige humor, zelfspot, inspirerende en praktische casussen, voorbeelden en oefeningen kom jij weer in de flow!

Interesse? Neem contact op!

Ik wil graag zo veel mogelijk mensen inspireren, daarom is er zowel een commercieel tarief voor bedrijven als een niet-commercieel tarief voor vrouwennetwerken en andere niet-commerciële organisaties. Neem rechtstreeks contact met mij op via de button hierboven of boek mij via sprekersbureau Athenas.


Ik help je graag!

Met vrolijke groet,