Op zoek naar een inspirerende spreker?


Geef je publiek méér dan inspiratie...!

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker? Wil je de deelnemers  vol enthousiasme en concrete tips weer naar huis laten gaan? Dan ben je hier op de juiste plek!

Als inspirerend spreker en auteur van het boek 'Zakelijk Zelfvertrouwen - Durf succesvol te zijn', empowered drs. Jikkie Has het publiek naar meer zelfvertrouwen, zodat ze weer vol zelfvertrouwen in actie komen.

Dit doet Jikkie vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar concrete tips en tools welke direct toepasbaar zijn om met zelfvertrouwen in actie te komen. Jikkie Has doet dit op het snijvlak van cabaret, psychologie en gedragswetenschappen.

Met de nodige zelfspot en humor deelt zij haar eigen verhaal, en geeft zij de deelnemers aan de hand van wetenschappelijke inzichten een ander perspectief mee, zodat ze vol zakelijk zelfvertrouwen in actie komen.

Bekend van onder andere...

inspirerende spreker
Image
inspirerende spreker
inspirerende spreker
inspirerende spreker
Image
Image
inspirerende spreker
Image

'Komt binnen, raakt & inspireert!'

inspirerende spreker Jikkie Has

"Jikkie hoort op het podium. Ze is er als een vis in het water. Haar frisse aanpak en ‘doe het’- aanpak straalt er van af en samen met humor en eigenheid zal Jikkie de zaal motiveren en uitdagen om meer uit het leven te halen". 

Lisa Portengen - sprekerscoach en regisseur

Dit is alvast wat eerdere deelnemers vonden...!

Image

'Wauw.. wat een geweldige presentatie!'

“De laatste workshop bij Jikkie, wauw.. wat een geweldige presentatie. Echt top! Super uitleg, leuke tools meegekregen en wat een leuke, spontane vrouw is dat! Enorm veel van opgestoken!"


inspirerende spreker Jikkie Has
inspirerende spreker Jikkie Has

'Je doet mij denken aan Brené Brown'

'Ik heb geboeid naar je geluisterd'

 

“Ik heb geboeid naar je geluisterd van het begin tot het einde. Je triggert op een fijne manier het publiek, je hebt een goede opbouw en je straalt veel rust uit, en non-verbaal is het ook erg sterk.”


inspirerende spreker Jikkie Has

“De lezing van Jikkie was top; wat een inspirerende spreker is dat!”


Gastspreker Jikkie Has

Bovenstaande reacties zijn slechts een greep uit de vele mooie woorden die ik heb mogen ontvangen van mensen die eerder hebben deelgenomen aan mijn workshops en lezingen.

En dit is ook precies wie ik ben. Met mijn enthousiasmerende verhaal, met het meedenken en met het geven van praktische tips ga jij na een lezing of workshop weer vol energie aan de slag!

Boek Jikkie als spreker en krijg...


Inspiratie

Concrete tips & stappen

Humor & Impact

Empowering

Energie

Niks geen saaie powerpoint-presentaties, maar met de nodige humor, zelfspot, inspirerende en praktische casussen, voorbeelden en oefeningen kom jij weer in de flow!

Interesse? Neem contact op!

Jikkie wil graag zo veel mogelijk mensen inspireren, daarom is er zowel een commercieel tarief voor bedrijven als een niet-commercieel tarief. Neem rechtstreeks contact met Jikkie op via de button hierboven of boek haar via sprekersbureau Athenas.


Met vrolijke groet,