Zakelijk Zelfvertrouwen mini-cursus
"Ik heb veel cursussen gevolgd maar, tot nu toe, is dit de enige die ècht waardevol, leerzaam en nuttig was. Super!"
Kirsten de Jong

"Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt".

Dit is de kern van het beroemde gedicht van Marianne Williamson. Herken je dit bij jezelf? Je bent niet de enige! Wellicht herken jij dit dan ook wel.

Je bent veel bezig met wat anderen denken en twijfelt regelmatig aan jezelf of je bedrijf en of je wel goed genoeg bent. Je bent soms zelfs bang om door de mand te vallen, ook al ben je goed in je vak. En die ander, die weet en kan toch veel meer? Naast deze gedachten, kun je:

  • Uitstelgedrag vertonen
  • Het spannend vinden om je zelf VOLLEDIG te laten zien, ondanks dat je weet dat dit belangrijk is
  • Last hebben van belemmerende overtuigingen of 'negatieve stemmetjes' in je hoofd
  • Je jezelf continue vergelijken met anderen (en je komt hier altijd slechter uit)
  • Een kloof ervaren tussen je ambities en daar waar je nú staat

Herken jij je in één of meerdere bovenstaande punten? Dan kun jij wel wat Zakelijk Zelfvertrouwen gebruiken!

Want....

Als jij niet in jezelf gelooft, dan doet een ander het ook niet!

Vaak wordt er gezegd: "je hebt zelfvertrouwen of je hebt het niet". En dat is gewoon NIET waar!

Zakelijk Zelfvertrouwen is iets wat je kunt leren!

Het is een vaardigheid die je kunt leren. Net als lopen, fietsen, autorijden of  ondernemen.

Uit een onderzoek onder 105.000 ondernemers bleek dat maar liefst 66% behoefte te hebben aan meer Zakelijk Zelfvertrouwen, dus je bent zeker niet de enige.

Ik gun het je om ook met zelfvertrouwen en plezier je ambities te realiseren, daarom ga ik je hier bij helpen!

Doe mee en leer tijdens deze kosteloze 5-daagse...

+ Wat de wetenschap zegt over zelfvertrouwen

+ Hoe je je angst voor succes verslaat

+ Hoe je eenvoudig belemmerende overtuigingen verslaat

+ Hoe je gebruik kunt maken van sportpsychologie om je dromen te realiseren

+ Hoe je meer schijt krijgt aan anderen en weer met LEF gaat DOEN!

"Ik heb iedere dag naar je lessen uitgekeken. Even kort en krachtig aan de slag. Fijn om inzicht te hebben in waardigheid en vaardigheid. Dat geeft mij grip. Met zeggen dat je gewoon zelfvertrouwen moet hebben, kon ik niets. Ik ben direct met de praktische tips aan de slag gegaan. Ik heb mijn nieuwe inzichten gebruikt in mijn verkoopgesprekken van die dag. Ik heb met plezier mijn aanbod gedaan en de prijs genoemd. Heerlijk. Iedere dag een stapje vooruit!"
Marjolijn Daverveld

Na deze 5 dagen...

+ Weet jij in iedere situatie precies wat er ontbreekt en dus ook direct wat je er aan kunt doen om vol zelfvertrouwen in actie te komen

+ Weet je heel gemakkelijk hoe je dat negatieve stemmetje - keer op keer- verslaat

+ Weet je precies hoe je je angst voor succes kunt verslaan

Hoe fijn zou het zijn als je weer lekker bezig bent in je bedrijf of in je werk, waarbij je je niet langer gek laat maken - door jezelf of door anderen? Dat je meer schijt hebt en  weer het zelfvertrouwen voelt om met LEF te gaan DOEN?

"Ik ben blij dat ik alle lessen heb gevolgd en gedaan. Niet omdat het ‘moet’ maar omdat ik heb genoten van de lessen met wetenswaardigheden gekoppeld aan de wetenschap. Ik kan beter benoemen waar het aan schort. Ik heb er geen oordeel meer op wat ik nog niet kan. Ik heb de 2 pijlers geleerd, dat helpt mij enorm het goed te kunnen onderscheiden. Dank je wel!"
Anouk Wijnbergen
Laat je niet langer tegenhouden en doe ook mee!

Tijdens deze mini-cursus niks geen Tsjakka, positief denken of de Wet van Aantrekkingskracht, maar WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN praktische tools en strategieën die helpen naar daadwerkelijk meer Zakelijk Zelfvertrouwen!


Hallo, ik ben Jikkie Has!

Toen ik in 2011 voor mijzelf begon had ik maar liefst 14 (!) belemmerende overtuigingen én 1 missie; later als je 85 bent, hoe wil jij dan terug kijken als ondernemer...?

Ondanks mijn belemmerende overtuigingen was ik binnen 1 jaar financieel zelfstandig en sindsdien groeiende.

Ik train nu mijn klanten bij het overwinnen van hun belemmerende overtuigingen als ondernemer, waardoor zonder angst en met meer Zakelijk Zelfvertrouwen hun droom kunnen leven! En dat... gun ik jou ook!

 

"Het is spannend én je kan het!"

Meld je aan via onderstaande button en vanaf maandag 12 september ga ik iedere werkdag om 09.30 uur live. Dan deel ik in maximaal 30 minuten waardevolle informatie gebaseerd op de wetenschap + een leuke uitdaging voor die dag waardoor je schijt krijgt aan wat anderen denken en snel meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgt.

Kun je er een keer niet live bij zijn, de opname komt snel beschikbaar zodat je deze kunt bekijken op het moment dat het jou past!

Doe mee, er zal een hele (nieuwe) wereld voor je open gaan...

Ik geloof in je!

 
"Mooi om die verschuiving en focus op het positieve op te merken. Ik ben trots op dat ik ben gaan hardlopen. Ik ben trots op mezelf dat ik actief heb meegedaan. Ik heb enorm veel van jou geleerd en heb het snel kunnen oppakken. Dank je wel Jikkie!"
Paula de Ruiter