Op zoek naar een inspirerend spreker?


Lezing 'In 5 stappen naar méér Zakelijk Zelfvertrouwen'

Hoe blijf je in jezelf geloven (ook op de lastige momenten) én blijf je met plezier in actie komen?

In 5 stappen geeft Jikkie Has vrouwen praktische tips&tricks over hoe je meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgt zodat je je doelen en dromen ook kunt realiseren.

Toen Jikkie begon met haar bedrijf had ze maar liefst 14 belemmerende overtuigingen... En toch was ze binnen 1 jaar financieel zelfstandig! 

Tijdens de lezing deelt zij met de nodige zelfspot haar eigen verhalen en geeft ze vanuit wetenschappelijke onderzoeken praktische tips die helpen om meer Zakelijk Zelfvertrouwen te krijgen.

Deze tips zijn zowel privé als zakelijk zeer waardevol en direct toe te passen!

Bekend van onder andere...

Image
Image
Image

“Komt binnen, raakt & inspireert!”

"Jikkie hoort op het podium. Ze is er als een vis in het water. Haar frisse aanpak en ‘doe het!’ aanpak straalt er van af en samen met humor en eigenheid zal Jikkie de zaal motiveren en uitdagen om meer uit het leven te halen". 

Lisa Portengen - sprekerscoach en regisseur

Dit is alvast wat eerdere deelnemers vonden...!

Image

“Wauw.. wat een geweldige presentatie!”

“De laatste workshop bij Jikkie, wauw.. wat een geweldige presentatie. Echt top! Super uitleg, leuke tools meegekregen en wat een leuke, spontane vrouw is dat! Enorm veel van opgestoken”!


Placeholder
Placeholder

“Je doet mij denken aan Brené Brown” (de kracht van kwetsbaarheid)

“Ik heb geboeid naar je geluisterd”

 

“Ik heb geboeid naar je geluisterd van het begin tot het einde. Je triggert op een fijne manier het publiek, je hebt een goede opbouw en je straalt veel rust uit, en non-verbaal is het ook erg sterk”


Placeholder

“De lezing van Jikkie was top; wat een inspirerend mens is dat!”Bovenstaande reacties zijn slechts een greep uit de vele mooie woorden van eerdere deelnemers die deelnamen aan haar workshops en lezingen.

En dit is ook precies hoe Jikkie is. Met haar enthousiasmerende verhaal, het meedenken en het geven van praktische tips gaan deelnemers na een lezing of workshop weer vol energie aan de slag!

Als we samen aan de slag gaan krijg je…


Inspiratie

Concrete tips & stappen

Humor & Impact

Empowering

Energie

Niks geen saaie powerpoint-presentaties, maar met de nodige humor, zelfspot, inspirerende en praktische casussen, voorbeelden en oefeningen komen de deelnemers weer in de flow van: oooh, op deze manier kan ik het wel!

Interesse? Neem contact op!

Jikkie wil graag zo veel mogelijk mensen inspireren, daarom is er zowel een commercieel tarief voor commerciële bedrijven als wel een niet commercieel tarief voor vrouwen netwerken en ander niet commerciële organisaties.

 

Met vrolijke groet,